V Festival Pratdip Llegendari

Els propers dies 13 i 14 d’octubre La XIA participarà al festival Pratdip Llegendari (pratdipllegendari.cat).

Hi haurà tres parades col·lectives de la cooperativa: una d’oficis, una d’artesania i una de teràpies. També un punt informatiu a on us podreu adreçar per conèixer les eines cooperatives i compartir experiències.

[ Descarrega el programa en PDF ]

Ubicació al mapa:

[ consulteu a MAPO ]

Pratdip reviurà una de les seves èpoques més fosques i tenebroses: el retorn del Dip amb la celebració del V Pratdip Llegendari.

Un festival familiar que vol homenatjar la figura del Dip i convertir els carrers del Prat en un autèntic reducte de la por i el misteri, com quan aquest animals vampírics xuclaven la sang al bestiar i tenien atemorida la gent del poble.

Pratdip Llegendari combina la literatura, el teatre, la cultura popular i l’artesania, amb la màgia, les tradicions, la por i el misteri a través d’una de les llegendes fantàstiques més fascinants de Catalunya.

Durant tot el cap de setmana, els caçadors de Dips, que tenen el do d’espantar els dips amb la seva música, visitaran el MERCAT MÍSTIC D’ARTESANIA ubicat al nucli antic. El mercat s’acompanyarà d’actuacions itinerants, contacontes, narracions i lectures fantàstiques, tallers infantils, l’hospital dels horrors i moltes sorpreses més….

Com cada any el festival comptarà amb diverses zones com l’Espai Infantil, l’Espai Gastronòmic, el Passatge de Llegenda…